Почетна » Архива » 2009


Електронски информатор БУШАВКО бр. 34 (октомври 2008-февруари 2009)

Во него може да прочитате: продолжува борбата против педофилијата и сексуалната злоупотреба врз децата; дуплоповисоки казни за педофилите; кампања за одговорно родителство; реакции за физичко и психичко насилство врз децата; Детската амбасада Меѓаши со најголема доверба кај граѓаните,.....