Почетна » Информатори и публикации » Информатори » Информатор бр.29


Известување од Народниот Правобранител по повод политичка злоупотреба на деца

Првата детска амбасада во светот - Меѓаши доби одговор од Народниот Правобранител на претставката за политичка злоупотреба на деца

(кликнете на сликата за поголема верзија)