Почетна » Информатори и публикации » Информатори » Информатор бр.29


Летна акција за собирање на средства во Охрид
За време на летната сезона, Детската амбасада постави штанд за продажба на нашите ракотворби во Охрид.


Со поддршка на општината на град Охрид, просторот каде го поставивме нашиот изложбен простор ни беше бесплатно отстапен на користење.

Во оваа акција учествуваа волонтер(к)и на Aмбасадата Меѓаши, за кои беше обезбедено бесплатно ноќевање во хотелот Борик.