Почетна » Информатори и публикации » Информатори » Информатор бр.29

Нови касички за донации 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Нови касички на Амбасадата Меѓаши се поставени во: хотелите- Белведере, Гранит, Инекс Горица, Климетица, Лагадин, Фламенго-Дончо, Тино, Вилата Св. Софија, во Охрид, и хотелите: Клинтон Палас, Дрим и Бисер, во Струга.

Во Скопје, нови касички се поставени во хотелот ТЦЦ Плаза и Сквош центарот во СРЦ Кале.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Од почетокот на година, вкупно во касичките се собрани 176.529 денари.

Им благодариме на граѓаните за довербата.