Почетна » Информатори и публикации » Информатори » Информатор бр.29


Соработка на Меѓаши со Здружението на родители на деца со аутизам

 

Здружението на Родители на деца со аутизам користат простории на Детската Амбасада Меѓаши од април 2007 година.

 

Повеќе за ова здружение можете да прочитате на

 

http://www.mnza.org.mk

 

http://autismmacedonia.org.mk