Почетна » Информатори и публикации » Информатори » Информатор бр.33

ДОНАЦИЈА ОД ПОДРАВКАПрвата детска амбасада во светот Меѓаши доби донација од прехрамбени артикли од Подравка А.Д. Скопје. Производите ги наменивме за децата кои го посетуваат Дневниот центар за деца на улица каде што добиваат ужинка, ги задоволуваат хигиенските потреби и се работи на нивно социјално интегрирање.

Им благодариме на сите оние кои даваат помош и поддршка на работата и мисијата на Првата детска амбасада во светот Меѓаши!!!!