Почетна » Информатори и публикации » Информатори » Информатор бр.41


20 години Прва детска амбасада во светот Меѓаши http://www.youtube.com/watch?v=-gVHHsCpDfs&feature=relmfu

- ТВ МТМ Емисија УРБАН СВЕТ - 20 години Прва детска амбасада во Меѓаши-Република Македонија Гости Катерина Конеска Програм меаџер на Првата детска амбасада во светот Меѓаши и Елена Јоциќ волонтерка во Дневниот центар за деца кои не одат на училиште и Мировен едукатор во Програмата за мировно образование при Првата детска амбасада во светот


Среда, 7.12.2011 година