Почетна » Информатори и публикации » Информатори » Информатор бр.41


Меѓународен ден на волонтеризмотhttp://www.youtube.com/user/Megjashi?feature=watch#p/u/6/2imhuX1-_UY

- ТВ Алфа Утринска програма Гостување по повод Меѓународниот ден на волонтеризмот Дениса Абдул и Жарко Змијанац Новинар Александра Велинова Промоција на новогодишните честитки на Детската амбасада Приходот од честитките ќе биде наменет за: *СОС - Телефон за деца и млади 0800 1 22 22 (бесплатна линија) *Борба против педофилија и секаков вид насилство врз децата *Дневен центар за деца кои не одат на училиште *Бесплатна правна служба.........


http://www.childrensembassy.org.mk